lördag 14 augusti 2010

Keramikmuseet i Grödinge
Äntligen kom jag hit. Över 4000 föremål från Uppsala- Ekeby och S:t Eriks finns visade här. Jag gick fram och tillbaka flera gånger, det gick inte att se sig mätt på alla dessa fantastiska verk. Jag kommer att visa mer framöver.10 kommentarer:

 1. Vilket ställe!Det måste ha varit fantastiskt att gå omkring där och titta på allt.Förstår att det kan vara svårt att smälta alla fina intryck!
  Maria

  SvaraRadera
 2. Hej Britt-Mari! Nu är jag tillbaka och det är så roligt att läsa allas bloggar igen och få inspiration. Vad häftigt med keramikmuseet i Grödinge, hade ingen aning om att det fanns. Måste få ett besök även av mig. Ska bli intressant att se fler bilder framöver.

  SvaraRadera
 3. Svarta bältet i 50 tals blues.... går till denna butik! Herredjävlar så underbart att få gå där och bara INSUPA!!

  Tack fina Du för att Du delar med Dig, och för att Du alltid läcker värme genom Dina sötnosar till kommentarer!

  Agneta with LAV

  SvaraRadera
 4. Så läckert!!! Men vad sjutton ligger Grödinge? :-)

  SvaraRadera
 5. Det stället är som mitt andra hem! Fantastiskt! Jag skulle vilja vara där oftare och längre!
  Men det ligger ett antal mil bort!

  SvaraRadera
 6. Grödinge Antik ligger ett par mil från Stockholm utanför Tumba. Ett helt underbart ställe så mycket att titta på. Brittmari

  SvaraRadera
 7. Jag har ju inte varit dit ännu så jag har verkligen nåt att se fram emot! Har ju inte såå långt så jag tänkte försöka mig ta mig dit nån gång :-)

  SvaraRadera
 8. Vad roligt att du visar så fina bilder från museet!! Var alldeles i närheten på min semester, men tyvärr har de endast öppet på helgerna, och jag var där under veckan. Får försöka ta mig dit nästa år istället. Tills dess får jag sitta och detaljstudera dina bilder!!

  SvaraRadera