måndag 27 september 2010

Lisas katter

Dessa katter har sonen fått genom åren.

12 kommentarer:

 1. Nog är de fina alltid! Väldigt olika uttryck mellan den sista och de andra. Den sista ser ut att vara en livsnjutare som min levande katt...

  SvaraRadera
 2. Lisa Larssons katter är alla så underbara! Fin samling :)

  SvaraRadera
 3. Hoppas sonen gillar Lisas katter:) de flesta skulle gärna vilja få några såna..inte så billiga att köpta längre. Vad roligt att det gick så bra i Huddinge!!! Har du några alster kvar eller börjar du om från början? På väg hem från Blekinge och jag fyndade teaksaker; ett skåp, ett telefonbord och ett skrivbord. Jättebra skick1 Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. En sån där lång katt har jag alltid velat ha! SÅ fina!

  SvaraRadera
 5. Underbara! Katterna är mina favoriter av hennes grejer!

  SvaraRadera
 6. Bara nostalgi. Man blir alltid glad av dina bilder.

  SvaraRadera
 7. Lisas katter är läckra så uttrycksfulla detaljer blandat med konturer och där ryms helt sonika fantasi och naturtrogenhet i en skön blandning.

  SvaraRadera
 8. jeg har en katt fra Lisa jeg også. De er så fine. Har alltid sagt her hjemme: Samme hva som skjer så ikke skad "katten"

  SvaraRadera
 9. Vilka finingar! Gillar katter mycket...Önskar dig en fin Fredag Kram susanne

  SvaraRadera
 10. Hörde att du säljer dina alster på Second Hand i Näshult/Åseda. Du har så mycket fint här på din blogg. Och det skulle vara kul att se i verkligheten.
  Pratade nyss med mamman om att jag ville komma och kika lite under hösten när hon är där. Har du mycket i butiken? Och är du från trakten? Själv bor jag utanför Lenhovda

  kram på dig

  SvaraRadera