söndag 10 juli 2011

Runda retrodukarJag försår inte var alla runda dukar kommer ifrån, jag har hur mycket som helst. vilken skruv är lös egentligen. Ändå har jag sålt av några.

10 kommentarer:

 1. Men de er jo veldig fine, da!

  Og du, om du vil selge noen flere så kjøper jeg gjerne om de er i voks. Den nest nederste, for eksempel?

  Klem

  SvaraRadera
 2. Härliga runda dukar! Trevlig semester! Kram

  SvaraRadera
 3. Tror nog alla skruvar sitter där de ska :)

  SvaraRadera
 4. Dom är jättefina. Ja, hur mycket grejer har man inte som man inte vet var eller när man ska använda. Inte går det att bara vända bort blicken och gå när man ser duken eller prylen på loppisen, så det blir ett köp till...kram M

  SvaraRadera
 5. Ingen fara Brittmarie, du har ju i alla fall ett runt bord:) dukarna är jätteläckra och tänk vad du kan variera dig:) Nu är jag tillbaka efter Norgetrippen och kan ta mig an bloggandet igen, härligt!

  SvaraRadera
 6. Härligt, jag älskar runda dukar! Har alltid velat ha ett runt matbord och nu är det äntligen dags! Så nu kommer den enda runda duken jag har äntligen till användning. :)

  SvaraRadera
 7. Önskar dig en underbar sommar med massor sol och fynd!!! kram

  SvaraRadera
 8. Den där med en stor solros var verkligen hur fin som helst.

  SvaraRadera
 9. Den översta duken var jätte snygg! Älskar runda dukar jag med, men jag har ju som många andra inte något runt bord att ha dom på. Dom har så härliga mönster som jag använder som tyg istället att sy väskor av. Tack för kommentaren förresten! Ser fram emot att se dina nya tyger!

  SvaraRadera