onsdag 13 oktober 2010
Det rosa barntäcket kommer från England och jag har haft det i min ägo bra många år, nedpackat. Det var gammalt redan när jag fick det.

12 kommentarer:

 1. Åh så fint! Skulle vara kul att sy ett lapptäcke nån gång...

  SvaraRadera
 2. Viket gulligt barntäcke, färgerna är härliga. Justnu håller jag på att sy en kudde utav nytt och gammalt... så kul!

  SvaraRadera
 3. Nostalgi! Svärmor sydde ett jättefint lapptäcke till killarna när de var bäbisar... undrar var det är nu??? Måste leta...

  SvaraRadera
 4. Vilka ljuvliga färger! Speciellt täcket i turkos (en favoritfärg!) på mittbilden väcker ha-begäret!

  SvaraRadera
 5. Så fint! Det är något speciellt med gamla tunga täcken! Det går inte att köpa nya idag. Tyvärr så har jag gjort mig av med både farmor och mormors gamla fina täcken, och det ångrar jag, men man kan ju inte spara på allt genom åren. (och om alla hade sparat på allt så hade det ju inga loppisar funnits!) ;o)

  SvaraRadera
 6. Tack alla. Ja det mittersta är stort och tungt. Nej det går inte att spara allt men det roliga är att allt kommer igen efter ett antal år. Vad vore livet utan Loppisar. Hälsningar Brittmari

  SvaraRadera
 7. Åhh det rosa barntäcket är ju helt fantastiskt!

  SvaraRadera
 8. Ah, herlige farger - helt fantastisk!!

  SvaraRadera
 9. Lapptäcket älskar jag. Mannen här hemma fick för sig att han skulle göra lapptäcken. Jag väntar fortfarande på att det skall bli klart, eller ja att han skall börja.

  SvaraRadera
 10. Vilken morgonbomb.... jag vill ha typ allt, inte minst lapptäcket! Varför blir det så påtagligt när man kommer in till Dig, hur viktigt det är med färgstänk i tillvaron?

  Dina kommentarer hos mig = LOVE LOVE LOVE

  Agneta

  SvaraRadera