lördag 30 oktober 2010Katt tyget av Karin M. Frösö handtryck har jag satt på en pall. Det undre tyget har jag nu fått veta att det är av Aune Laukkanen Almedahls -60 tal.

15 kommentarer:

 1. Tyger man blir glad av! Finns det med hundtryck också månntro?

  SvaraRadera
 2. Åh så länge sedan den var sedan jag besökte Dig sist. Nu stiger jag över Din tröskel med varsin cappucino i näven och sätter mig för att betrakta Din eminenta RETRO feeling. Jag bara njuter och njuter och ser fram emot att få tassa vidare. Herregud så smickrad jag blir över att Du inte räknar millimetrar när det gäller kommentarer. Du är en underbart cool cybervän, och det är med glädje jag kan konstatera att 'jag duger ändå' trots att jag inte finns här varje dag.

  Kattungar frågar Du efter.... Hmmmm, vilken kull i ordningen pratar vi om tro. Jag levererade ju två i somras, och minns att jag skrev att jag trodde Milda blivit 'på smällen' igen.... Men det verkar inte vara så, och därför skall hon omedelbart steriliseras, tack för att Du påminde mig!

  Love

  Agneta

  SvaraRadera
 3. Vem är det som har gjort det andra tyget. Det tyckte jag var väldigt fint.

  SvaraRadera
 4. Tack, jag vet inte vem som gjort det andra tyget, vet bara att det är gammalt. Det är sytt som en väggbonad. Lite kul är det iallafall. Brittmari

  SvaraRadera
 5. Kattyget älskar jag. Och det med de stiliserade syltburkarna blir man bara jätteglad av. Du får forska i vem som ritat det?

  SvaraRadera
 6. Gillar!! Tror att handduken är av samma som jag har en (men med annat motiv..något finskt namn...återkommer)

  SvaraRadera
 7. Aune Laukkanen heter hon (eller han) som ritat tyget med syltburkarna. Var tvungen att checka det...

  SvaraRadera
 8. Hej Hej
  Det andra tyget med köksmotiv har självklart Aune Laukkanen designat för Almedahls på 60-talet!!! Det är underbart, själv har jag en samling av hennes handtryck men inte just detta.
  Kattyget är bara så häftigt! Är det nytryckt eller gammalt?

  SvaraRadera
 9. Tack för informarionen, jättekul att få veta vem som gjort vad. Kattyget är nytryck. Brittmari

  SvaraRadera
 10. Jag älskar ju katter, så kattyget var en favorit!

  SvaraRadera
 11. Hej Brittmari kul att kolla på tyger som man gott känner igen lite här och där från barndomen. Ett par Kristianstadsbilder på min blogg igen ;-)

  SvaraRadera
 12. Avis på ditt katt tyg.
  Så fint :)
  Annika

  SvaraRadera