torsdag 4 november 2010

Utställning


Jag är inbjuden att vara med Solna konstnären Matilda Lehvonen att ställa ut möbler, mm som jag har gjort, det mesta är köpt på loppis och omgjort med ny stoppning och klädsel, har även sytt en del av retrotyger. Det mesta är återvinnings tänk. Välkomna till Solnas Bibliotek- Vingen den 20/11 det är Vernissage då. Utställningen kommer ett vara i tre veckor.

9 kommentarer:

 1. Kan tyvärr inte komma på vernissaget men jag lägger in en liten påminnelse om att åka dit och titta veckan efter!
  Finns det möjlighet att köpa några av dina omgjorda möbler där också?

  SvaraRadera
 2. Men vad spännande! Grattis!
  Om det inte låg 30 mil bort skulle jag absolut titta in! : )
  Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Åh så kul, ska se om jag kan komma!

  SvaraRadera
 4. Tack och Välkomna, ja allt är till salu. Det är bara att komma fast jag är där Vernissage dagen, annars är det bara att göra upp om en tid eller dag så kan jag komma dit. Brittmari

  SvaraRadera
 5. Underbart Brittmari!!!Vad jag önskar jag kunde komma och se alla dina läckerheter IRL...tyvärr är det ganska långt att åka!!!
  Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Varför ska Sverige vara så avlångt? Jag skulle verkligen vilja se dina fina alster, men tyvärr är det bortåt 100 mil till huvudstaden. Hoppas det blir en bra utställning med massor av köpglada människor. Lycka till!

  SvaraRadera
 7. Jag kommer! Noterat i kalendern !

  SvaraRadera
 8. Det ska bli en sann ära och glädje att få ställa ut med just Dig, Brittmari! Massor av kramar från Matilda som ser väldigt mycket fram emot detta vårt gemensamma projekt!

  SvaraRadera
 9. Verkar bli en jättespännande utställning!

  SvaraRadera